Senden Daha Güzel Epizoda 9 sa Prevodom

Turkish123 August 14, 2022

Turska Serija Senden Daha Guzel Epizoda 9 sa prevodom; Ažuriraćemo u roku od 2 sata nakon emitovanja na Turskoj TV, ostanite s nama hvala… Link dugmeta za gledanje je dat ispod za stream 10. epizode…

Sa Emirovom povredom, Efsun se suočava sa svojom najvećom traumom. Efsun prvi put nakon mnogo godina radi hiruršku intervenciju. Neizvjesno je da li će ova nesreća imati trajne posljedice na Emira.

Laž koju Emir i Efsun govore da bi se zaštitili da su vereni više nije lokalna vijest, ova laž će imati posljedice koje će uticati na kliniku u Istanbulu. Posjeta Efsuninog oca Ferdija klinici donijet će velike promjene u Efsuninom životu.

Sezona 1, epizoda 9 Senden Daha Guzel biće objavljena 9. avgusta, epizoda 10 u seriji, biće emitovana na turskoj televizijskoj mreži Fok TV u 20 časova po lokalnom vremenu. Nažalost, ne postoji određeno vreme za postavljanje novih epizoda na zvaničnu veb stranicu franšize sa engleskim titlovima, ali su tradicionalno dostupne od sledećih vremena:

  • Pacifičko vreme: 4 – 5 popodne PDT
  • Istočno vreme: 19 – 20 časova EDT
  • Britansko vreme: 12 – 1 AM BST
  • Evropsko vreme: 1 – 2 pre podne CEST
  • Pakistan Vreme: 4 – 5 AM PKT
  • Indija Vreme: 16.30 – 17.30 IST
  • Filipino vreme: 7 – 8 AM PHT

Turkish123 ↗

Gledajte epizodu na engleskom sa titlovima

Fox TV↗

Gledajte Epizode na turskom jeziku

Turkish123Series ↗

Gledajte epizode ​​na Srpskom, Hrvatskom, Bosanskom

Turkish123 Series je najbolji način za recenziranje turskih serija i filmova: Gde možete gledati u titlovima Turske serije. Turkish123 je besplatna platforma pod poštenom upotrebom za fanove turskih serija na kojoj svakodnevno ažuriramo vesti o turskim epizodama gde možete da gledate i pregledate titlove na engleskom.