Duy Beni Epizoda 6 sa Prevodom

Turkish123August 14, 2022

Duy Beni Epizoda 6 sa prevodom; Ažuriraćemo u roku od 2 sata nakon emitovanja na Turskoj TV, ostanite s nama hvala… Link dugmeta za gledanje je dat ispod za stream 6. epizode…

Oktobar pada u zamku koju je postavio Aziz. Uznemiruje je i pomisao da će Kanat nauditi Lejli. Pitam se da li će moći da joj kaže činjenice koje je naučila?

Ovog puta, pored Melise, koju je smatrala svojom prijateljicom, tu je Oktobar, koju je nekada smatrala svojom najboljom prijateljicom, a sada neprijateljem. Štaviše, ona misli da je Kanat zaljubljen u nju. Dok je Lejla u ovim mislima, Kanat kaže da je zaljubljena u Ekima.

S druge strane, Emine, koja je ponovo meta maltretiranja u školi, sve će staviti na put bez povratka. Dok se tajne otkrivaju jedna po jedna, u Kanatovoj kući događa se još jedna tragedija. Bahar učitelj će nenamjerno suočiti sve sa stvarnošću. Selim učitelj, s druge strane, ovog puta da zaštiti svoje učenike bolom vlastite prošlosti. On pokušava na drugačiji način. On piše “Sud za nasilje” na razrednoj tabli kao temu časa. Učenici sjede na stolicama koje su im prikazane, ne znajući na šta će se susresti. Učenici će ponovo donijeti odluku.

  • Pacifičko vreme: 4 – 5 popodne PDT
  • Istočno vreme: 19 – 20 časova EDT
  • Britansko vreme: 12 – 1 AM BST
  • Evropsko vreme: 1 – 2 pre podne CEST
  • Pakistan Vreme: 4 – 5 AM PKT
  • Indija Vreme: 16.30 – 17.30 IST
  • Filipino vreme: 7 – 8 AM PHT

Turkish123 ↗

Gledajte epizodu na engleskom sa titlovima

Star TV↗

Gledajte Epizode na turskom jeziku

Turkish123Series ↗

Gledajte epizode ​​na Srpskom, Hrvatskom, Bosanskom

Turkish123 Series je najbolji način za recenziranje turskih serija i filmova: Gde možete gledati u titlovima Turske serije. Turkish123 je besplatna platforma pod poštenom upotrebom za fanove turskih serija na kojoj svakodnevno ažuriramo vesti o turskim epizodama gde možete da gledate i pregledate titlove na engleskom.

We need your support whether it’s $5 $10 $20.